Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘Pelik sangat ke?’ Category

Yang Pelik?

Apa yang pelik di sini ya? setahu aku yang pelik di sini, sikap tak hormat student dengan orang lain agaknya. Entahlah, aku pun tak pasti soheh atau tak… tapi, kalau dah nampak dengan mata kepala sendiri, mestilah soheh…

kebanyakan student sini  didikan agama ‘terlebih’ bagus sebab masing-masing dari background sekolah agama. Tapi, yang peliknya, bile bab naik bas, masing-masing….

-tak tahu nak beratur, kambing masuk kandang pun tau ikut giliran. maybe, kambing tu sekolah agama kot…

-ade satu hari tu, pensyarah arab naik bas, dah tahu awak tu duduk depan, pandai-pandailah bangun pergi pindah duduk belakang. tak kan nak mintak pensyarah tu pergi belakang .. padahal masa tu ramai budak perempuan, mesti dia pun segan.

amat memalukan jugak lah sebab semua yang aku nampak, semua budak perempuan yang buat, entahlah…………….

Read Full Post »